Te mooi om waar te zijn? Toch kan het!
Zie hieronder enkele voorbeelden.

Jolanda en Jessica

Jolanda en haar vriendin Jessica uit Dordrecht zijn samen hun “body aan het stylen” : Jolanda is met de TFMmethode 68 cm kwijt en Jessica is met Bodysculptingbehandelingen  65 cm afgeslankt. Dat wordt nieuwe kleding shoppen dames, van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat!

Karim
Ria - 18 kg afgevallen en 124 cm slanker geworden!

In een korte periode was ik veel kilo’s aangekomen. Ik had een aantal keren zelf geprobeerd af te vallen, maar dat werkte niet. Toen viel er een flyer van Dana Slank&Fit Bodystyling center op de mat. De methode sprak mij erg aan, vooral de combinatie sporten met voedingsadvies. Na een heel prettig gesprek met Jacqueline ben ik in maart 2008 begonnen met 2x per week bewegen in de verwarmde cabine met een heerlijke ozonbehandeling daarna. En ja….het werkt echt! Zo ben ik 18 kg en 124 cm kwijtgeraakt en blijf nu al 5 jaar op gewicht. Ja, ik heb een hele positieve ervaring opgedaan. Het afvallen doe je echt samen bij Dana Bodystyling center. Steeds was er weer die positieve stimulans. Voor mij werkt bodystyling echt en nog steeds!

Antoinette - 20,8 kg afgevallen en 138 cm slanker geworden!

Ik ben in 16 weken 20,8 kg en 138 cm afgeslankt en ben er onwijs blij mee! Het voedingsprogramma was heel goed te doen, ik had geen honger en het stimuleerde mij zelfs om zelf lekkere recepten en smoothy’s te gaan maken. Ik ben nu na een jaar nog steeds goed op gewicht en houd me qua voeding bij wat ik heb geleerd bij Dana Bodystyling center en blijf lekker bewegen!

Angelique - 12,3 kg afgevallen en 102 cm slanker geworden!

Ik ben met de intensieve begeleiding van Jacqueline tijdens de oefeningen en daarbij de d-line supplementen in 12 weken 12,3 kg afgevallen en 102 cm kwijt geraakt. Nu blijf ik 1x per week bewegen in de verwarmde cabine en heb de supplementen al een tijdje niet meer nodig. Ik ben al 7 maanden op gewicht, weeg zelfs nog 1 kg minder dan aan het eind van mijn afslankkuur! Ik ben erg blij met het resultaat, vooral omdat ik toch in de overgang zit en het algemeen bekend is dat het dan heel moeilijk is om gewicht te verliezen!