Permanente Make-up (PMU)

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente Make-up wel!

De specialiteit van Dana zijn wenkbrauwen. Bij permanente make-up worden de wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, na het zwemmen en bij het opstaan ; uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. Het bespaart tijd en u heeft altijd een verzorgde uitstraling!

e18377a3-ad81-4ab0-870d-a6724259f5ab[1]
IMG_9878

Het aanbrengen
Door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Wat vakkundigheid betreft bent u bij Dana in goede handen. Onze specialiste heeft een intensieve training genoten waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. In de apparatuur zijn de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. Conform de strenge eisen van LCHV en GGD wordt bij elke klant een nieuwe steriele naald gebruikt, welke na de behandeling vernietigd wordt. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij Dana volkomen veilig is.

Maak een afspraak

bel : 078 6209347 of 06 10133268 of mail : info@slimmingcenter.nl

Het resultaat
Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat prachtige wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.